Gaming udstyr fra Dangaming.dk

En gaming PC er ikke ikke meget værd, uden det rigtige gaming udstyr. En bærbar computer kan til nøds benyttes uden udstyr, til meget langsomme spil, som f.eks. nogle strategispil, men det er bestemt ikke optimalt. En stationær gaming PC vil aldrig kunne benyttes uden udstyr, da skærm, tastatur, mus m.m., alt kommer fra eksternt udstyr, og ikke er integreret i selve computeren. Du kan købe både din computer, samt alt det nødvendig udstyr, hos dangaming.dk.

Når der snakkes om gaming udstyr, vil det typisk inkluderer skærm, tastatur, mus, musemåtte og headset. Dette er det samme udstyr, som man benytter til enhver stationær computer, forskellen er bare, udstyret er optimeret til gaming. Udover at være optimeret til gaming, har gaming udstyr ofte et andet udseende, som inkluderer flere farver, og ofte også RGB-lys. Herunder vil vi beskrive det vigtigste udstyr, og hvad man skal være ekstra opmærksom på.

Gaming skræm

Hvis du overvejer at investerer i en gaming skærm, er der en række ting du skal være opmærksom på. Det første, og for mange det vigtigste, er billedkvaliteten. Her skal der både tages stilling tik skærmens opløsning, skærmteknologi, størrelse og general byggekvalitet. Vi vil klart anbefale at man læser anmeldelser, da der kan være stor forskel på skærme, selv med de samme specifikationer.
En anden ting, som er yders vigtigt for en gaming skærm, er opdateringshastigheden. Opdateringshastigheden viser, hvor mange gange i sekundet, skærmen kan skifte billede. Jo højere opdateringshastighed, jo mere flydende bliver billedet, og samtidig vil forsinkelsen mellem input fra mus og tastatur, og skærmen, være kortere, hvilket giver en bedre spiloplevelse.
60Hz (opdatinger i sekundet) har længe været standard, men moderne skærme har gerne 144Hz eller højere. En højere opdateringshastighed giver en fordel i spil, hvor hurtighed og præcision er vigtigt, som f.eks. CS:GO.

Gaming headset

Når det kommer til gaming, er et headset mere end bare god lyd. Det kan give en fordel over konkurrenterne, da lyd er en vigtig information i mange spil. F.eks. vil man i CS:GO, med et godt headset, bedre kunne høre hvor på banen modstanderne befinder sig, hvilket altid vil være en fordel. Derfor skal man ikke bare købe det billigste headset man kan finde.

Gaming mus

Det er vigtigt at finde en mus i god kvalitet, så der ikke er problemer tracking og holdbarhed. Når det er sikret, er det egentligt mere et spørgsmål om præference. Nogen fortrækker at musen skal være super letvægt, mens andre fortrækker lidt mere tyngde, og nogen foretrækker mange ekstra knapper, mens andre fortrækker noget mere minimalistisk.
Det vigtigste, for de fleste, er at man skal finde en mus, som ligger godt i hånden, så man ikke oplever ubehag under gaming.