Få lys med Philips Hue fra Føniks Computer

Du kan altid gøre dit hjem flottere og mere spændende med den rette belysning. Føniks Computer forhandler de flotte Philips Hue, der ikke bare giver et pænt lys, men også en unik og fantastisk stemning både indendørs og udendørs. Du kan få alt, du har brug for til belysning i hjemmet på www.fcomputer.dk.

Nyd de flotte detaljer med Philips Hue fra Føniks Computer

Der er noget helt fantastisk ved at kunne vælge den type lys, du gerne vil se i og uden for dit hjem. Føniks Computer har et udvalg af Philips Hue produkter, der helt sikkert passer ind i gamerværelset. Philips Hue er belysning, der fås i forskellige pærer, lamper og andet. Der er blandt andet Philips Hue White and Colour Ambiance Play. Det er en spændende og anderledes måde at have lys på i hjemmet. Den kan placeres på gulvet, på kabinettet eller bag ved fjernsynet. Der kan den kaste et flot lys, der skifter eller har samme farve, alt efter hvad dit ønske er. Du kan også finde Philips Hue lysstrip, der kan sættes rundt om TV, møbler, dørkarme, lofter eller hvor du ellers ønsker dem. Det er en fleksibel lysstrip, der kan forlænges eller forkortes, så længe du klipper i det indikerede område. Du kan udforske din egen kreativitet og gøre dit gamerværelse endnu bedre at være i. Føniks Computer har lige det, du har brug for, når det kommer til Philips Hue.

Philips Hue Color Ambiance har 16 millioner farver

Alle Philips Hue produkter har 16 millioner farver, der kan indstilles præcis på den måde, du ønsker. Philips Hue kan styres med en app på telefonen, så du får mulighed for at kontrollere det helt efter dine egne behov. I udvalget af Philips Hue finder du også tilbehør. Det gælder blandt andet en Bridge, der er en central controller, som kan tilslutte op til 50 lys og tilbehør, og de kan styres samtidigt. Philips Hue er helt sikkert et mærke, som er skabt for dem, der elsker at skabe stemninger med lys. Netop derfor er det også et hit hos mange gamere. Det er et flot lys, der kan indstilles præcis som det ønskes og hurtigt kan ændres på. Desuden er der så mange forskellige varianter af Philips Hue, at der uden tvivl er noget, der falder i alles smag. Tag et kig på udvalget af Philips Hue hos www.fcomputer.dk.

Føniks Computer gør altid, hvad de kan for at hjælpe dig, når du har spørgsmål. Du kan derfor tage kontakt, uanset om det drejer sig om spørgsmål vedrørende computer, hardware eller tilbehør.